Nisseroise Kwis gaat door in aangepaste vorm (ook voor andere dorpen)!

Afgelopen weken zagen wij als organisatie al vele berichten van Kwisorganisaties voorbij komen dat hun dorpskwis dit jaar niet door gaat. Wij denken dat we ondanks de coronamaatregelen een leuke kwis voor iedereen kunnen neerzetten. Afgelopen jaar hebben we dit al ondervonden door het organiseren van de BlijfThuisKwis.

Via deze weg willen wij vermelden dat de 10e editie van de Nisseroise Kwis dit jaar door gaat!!!


Maar hoe doen we dit coronaproof?!?

Om coronaproof te kunnen kwissen ben je waarschijnlijk niet in hetzelfde grote gezelschap als andere jaren. Om toch genoeg tijd te hebben voor de kwis, hebben we besloten om dit over 2 dagen te verspreiden.

De kwis zal op zondag 27 december 10.00 uur van start gaan en zal uiterlijk op maandag 28 december om 23:30 uur ingeleverd moeten worden.

Wil je toch met je ‘oude vertrouwde’ Kwisteam meedoen? Dan zijn hier ook mogelijkheden voor om dit online met elkaar te organiseren. Jullie zijn vast slim genoeg om hier wat op te bedenken :).


Hoe ontvang je het kwisboek en hoe lever je de antwoorden in?

Het kwisboek wordt per inschrijving in een papieren versie bij het opgegeven adres bezorgd. Daarnaast wordt het kwisboek ook via de mail verstuurd aan de contactpersoon van het team, zodat diegene iedereen kan voorzien van een online kwisboek.

De antwoorden kunnen per categorie online worden ingeleverd via de website.

Nisseroise Kwis gaat dit jaar regionaal

Veel kwissen in de regio zijn afgelast en omdat wij iedereen een leuke kwis gunnen, hebben we besloten dat ook teams uit andere dorpen in de regio zich kunnen inschrijven. De kwisboeken worden uiterlijk in een straal van ongeveer 10 km rondom Nistelrode bezorgd. Woon je verder dan 10 km vanaf Nistelrode, maar wil je graag met de kwis meedoen, neem dan even contact met ons op via info@nisseroisekwis.nl.  

Inschrijven vanaf 1 november

Graag willen we voorafgaand aan de kwis graag weten hoeveel teams zich hebben ingeschreven en hoeveel boeken we moeten laten drukken.

Wil je deelnemen aan de 10e editie van de Nisseroise Kwis? Schrijf je dan in via www.nisseroisekwis.nl, dit kan vanaf 1 november t/m 15 december.

Het kwisboek kost €10,- en kan via een online betaalverzoek worden voldaan.

‘Ut klène bruurke’ winnaar Nisseroise Kwis 2019

Op 11 januari 2020 is de winnaar van de negende editie van de Nisseroise Kwis bekendgemaakt. Team ' Ut klène bruurke’ ’ sleepte met 1000,5 punten de eerste plaats binnen! We kijken terug op een succesvolle negende editie van de kwis. Graag zien we jullie allemaal terug bij de tiende editie op 27 en 28 december 2020.
Inschrijven kan vanaf 1 november 2020.

Zoeken