De Nisseroise Kwis is verzet naar 19 maart 2022.

Gezien de huidige omstandigheden rondom Covid-19 stonden wij als organisatie van de Nisseroise Kwis weer voor een grote uitdaging. Afgelopen zomer waren de vooruitzichten goed en keken we reikhalzend uit naar een ‘echte Nisseroise Kwis’, gewoon zoals vanouds. Echter laat de hedendaagse situatie een ander beeld zien. Er zijn nieuwe maatregelen om het virus onder controle te krijgen. Dit heeft ook invloed op alle ideeën die wij als organisatie hebben voor de 11e editie.

Vorig jaar hadden we in april een BlijfThuisKwis georganiseerd in december een ‘online’ editie verdeeld over twee dagen. Dit was heel leuk en hierover hebben we ook zeer enthousiaste reacties over ontvangen. Echter hebben we ondervonden dat een ‘echte kwisavond’ toch wel het leukste is.

Daarom hebben we het besluit genomen om de kwisavond van 28 december 2021 te verplaatsen naar 19 maart 2022.

We hopen dat we op 19 maart een ‘echte Nisseroise Kwis’ kunnen organiseren. Zodat jullie met je gehele team bij elkaar kunnen zitten om te kwissen, een gezellige avond te hebben, met een rondje kuieren en een geheime opdracht die door kan gaan!

Voor de teams die zich al in hadden geschreven volgt verdere informatie via de mail.

Heb je naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen stel ze gerust via info@nisseroisekwis.nl

Blijf gezond en we zien jullie hopelijk op zaterdag 19 maart 2022.

‘Trammelanten’ winnaar Nisseroise Kwis 2020

 Op 16 januari 2021 is de winnaar van de tiende editie van de Nisseroise Kwis bekendgemaakt. Team 'Trammelanten’ sleepte met 924 punten de eerste plaats binnen! We kijken terug op een succesvolle tiende editie van de kwis. Graag zien we jullie allemaal terug bij de elfde editie.

Zoeken